Για τις επόμενες δραστηριότητες που θα σηκώσουν ρολά και αφορούν μεγάλο αριθμό εργαζομένων αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς για τα γυμναστήρια, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως είναι θέμα χρόνου και ότι βγήκε χθες χρονοδιάγραμμα από την επιτροπή.

«Θα ανοίξουν πρώτα για τους εμβολιασμένους και προοδευτικά για τους υπόλοιπους. Θα έχουμε νέο χρονοδιάγραμμα μέσα στη βδομάδα», ενώ διευκρίνισε ότι θα μπορούν να γυμναστούν «όσοι έχουν κάνει ακόμα και την πρώτη δόση του εμβολίου».

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε την 15η Μαΐου, ημέρα κατά την οποία κάνει πρεμιέρα ο τουρισμός, ως ημερομηνία για την άρση του μέτρου για ραντεβού στα μαγαζιά αλλά και της απαγόρευσης μουσικής στην εστίαση.

«Σήμερα ανοίγουν οι πλαζ και μες στη βδομάδα θα ληφθούν οι αποφάσεις για τις δεξιώσεις γάμων στα κτήματα, αλλά και για τα κέτερινγκ» είπε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε:

«Όσο περνούν οι εβδομάδες θα αυξάνονται τα άτομα που θα μπορούν να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις».

Αναφερόμενος σε εκθέσεις και πανηγύρια, δήλωσε πως θα λειτουργήσουν εάν «οι εμβολιασμοί προχωρήσουν όπως υπολογίζουμε».

Μιλώντας για τα ραντεβού στα μαγαζιά, δήλωσε: Το ραντεβού δυσκολεύει τον καταναλωτή και γι αυτό ήταν πεσμένη η κίνηση. Δεν πήγε όπως θα ήθελα εγώ».

Υποστήριξε δε, πως το μέτρο θα καταργηθεί στις 15 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης εξήγησε πως θα ανοίξουν γύρω στις 17 δραστηριότητες σε ανοιχτούς χώρους ενώ στις αρχές Ιουνίου θα ανοίξουν τα γυμναστήρια για όλους.

ΠΗΓΗ: https://www.cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *