14 προσλήψεις στο Δήμο Φαρκαδόνας για τετράμηνες συμβάσεις κατηγορίας ΥΕ της ειδικότητας Γενικών Καθηκόντων. Προθεσμία αιτήσεως έως την Παρασκευή.

Σύμφωνα με προκήρυξη που αναρτήθηκε σήμερα θα προσληφθούν δεκατέσσερα άτομα με τετράμηνη σύμβαση ειδικότητας ΥΓ Γενικών Καθηκόντων. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι από 18 έως 65 ετών να έχουν φυσική τη φυσική καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων , να είναι υγιείς και να μην έχουν κάποιο θέμα σύμφωνα με ο άρθρο 8 του Υπαλληλικού κώδικα όπως ποινική καταδίκη ,υποδικία στέρηση κ.α

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση δήλωσης θα πρέπει να έχουν και εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας

2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρόσφατης έκδοσης.

3. Υπεύθυνη δήλωση , συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση, στην οποία θα αναφέρετε ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή ,υπεξαίρεση είτε είναι κοινή είτε σε υπηρεσία, απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί της υπηρεσίας ,παράβαση καθήκοντος καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα ατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής .

4. Υπεύθυνη δήλωση συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση, στην οποία θα αναφέρεται ότι : είναι ή δεν είναι παλαιός ασφαλισμένος πριν το 1993.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *