Εμείς οι εργαζόμενοι της ΕΑΣ Τρικάλων και του Εργοστασίου Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ καταγγέλλουμε το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Τρικάλων για την κατάπτυστη και παραπλανητική ανακοίνωση    με την οποία αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, την εμμονή του με τις δουλειές μας και τις ζωές μας.

Είναι οι ίδιοι που πριν από μερικά χρόνια προεξοφλούσαν λουκέτα ταυτιζόμενοι με εκείνους που δεν ήθελαν την Ένωση και το ΤΡΙΚΚΗ στα πόδια τους. Είναι οι ίδιοι που μόλις η ΕΑΣΤ ανέκαμψε λούφαξαν αδυνατώντας να κρύψουν την απογοήτευσή τους.

Είναι οι ίδιοι που απογοητεύθηκαν από την πλήρη καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων στην ΤΡΙΚΚΗ και την ομαλοποίηση της μισθοδοσίας στην Ένωση και βγήκαν τώρα χωρίς λόγο και αφορμή, με άκυρη ανακοίνωση να παραπλανήσουν στοχεύοντας στη δημιουργία πρόσκαιρων αρνητικών εντυπώσεων.

Είναι οι ίδιοι που παρότι στο συνδικάτο τους έδωσαν ένα βαρύγδουπο τίτλο «αυτό του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών» εμμονικά ασχολούνται μόνο με την Ένωση και το ΤΡΙΚΚΗ αποκαλύπτοντας τις πραγματικές τους δόλιες προθέσεις.

Οι εργαζόμενοι της ΕΑΣ Τρικάλων και του Εργοστασίου Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ εκπροσωπούνται γνήσια από τα δικά τους Σωματεία. Δεν έχουν ανάγκη κανένα αυτόκλητο «συνδικάτο πατερούλη» που μάταια προσπαθεί να υπονομεύσει το μέλλον και επομένως τις εργασίες των  εργαζομένων και το μόχθο των  παραγωγών.

Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΕΑΣ Τρικάλων

Θωμάς Παπαγεωργίου

Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Εργοστασίου Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ

Σωτήρης Τσιαφίτσας

ΠΗΓΗ:www.trikalaola.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *