Μετά από σχεδόν δύο χρόνια με διαδικτυακές ορκωμοσίες των νέων πτυχιούχων ιατρών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επιτέλους η παράδοση συνεχίζεται.

Σήμερα Παρασκευή 03 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε τελετή ορκωμοσίας δια ζώσης στο Β’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας με τη συμμετοχή όλων των πτυχιούχων ιατρών που είχαν ορκιστεί διαδικτυακά.

Από τη μαγευτική αυτή εκδήλωση δε θα μπορούσε να λείπει η Συντοπίτισσα μας Σφυρλίδα Αικατερίνη η οποία ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με Άριστα και έλαβε το πτυχίο της διαδικτυακά λόγω των μέτρων πρόληψης έναντι κορονοϊού SARS-CoV-2.

Φυσικά ο μαραθώνιος της πορείας για τη νέα επιστήμονα δεν τελειώνει εδώ καθώς αναμένεται για εκείνη η Ιατρική Ειδικότητα τους επόμενους μήνες. Η ίδια έχει επιλέξει τη Δερματολογία με περαιτέρω εξειδίκευση στη Παιδοδερματολογία.

Τόσο εμείς, όσο και οι γονείς της, Μηνάς και Ελένη, ο αδερφός της Κώστας, ο σύζυγός της Δημήτρης και η μικρή της κόρη Αγάπη συγχαίρουμε την Κατερίνα και της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και πρόοδο στα μελλοντικά της βήματα και να ξεπεράσει τον ορίζοντα της επιστήμης της αναζητώντας το άπειρο.

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *