Παρά τις έντονες «αναταράξεις», τις οποίες προκάλεσε την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου η πολύ αυξημένη διασπορά του νέου κοροναϊού στη χώρα μας, με τον δείκτη θετικότητας να φτάνει το 6,60%, από 5,12% για την περασμένη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, η κυβέρνηση και η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας βρίσκονται σε εγρήγορση και παρακολουθούν στενά και καθημερινά τις σχετικές διακυμάνσεις της επιδημίας για όλη τη χώρα, αλλά και για κάθε Περιφερειακή Ενότητα της χώρας μας ξεχωριστά.

Βασικός και κεντρικός στόχος των νέων μέτρων θα είναι αυτά να υποδεικνύουν, χωρίς ερωτηματικά και αστερίσκους, ότι η μόνη αποτελεσματική όσο και απλή και ασφαλής λύση για την προστασία μας από την εξάπλωση της επιδημίας είναι ο πλήρης εμβολιασμός κατά του SARS – COV 2.

«Οποιαδήποτε νέα περιοριστικά μέτρα για τις “κόκκινες” Περιφερειακές Ενότητες της χώρας μας αναληφθούν πρέπει να συνδέονται λειτουργικά και συμβολικά με την αύξηση των ποσοστών του εμβολιασμού επί του γενικού πληθυσμού, στις περιοχές αυτές και στο σύνολο της χώρας. Πρέπει να αποτελούν κάτι σαν ουσιαστική παρότρυνση προς τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, προκειμένου αυτοί να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα».

ΠΗΓΗ:www.trikalaidees.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *