Υπάρχουν κάποιες ειδήσεις που αδυνατείς να τις πιστέψεις. Όταν σήμερα το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία έφτασε η τραγική είδηση του θανάτου του προπονητή Αποστόλη Γκαραγκάνη όλοι έμειναν άναυδοι!

Πως ήταν δυνατόν ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και ζωή να φύγει έτσι γρήγορα από κοντά μας.

Ο 57χρόνος Αποστόλης Γκαραγκάνης ένας από τις ιδρυτές της ακαδημίας Δήμητρας/Απόλλωνας και γυμναστής σε πολλά σχολεία των Τρικάλων δεν είναι πιο μαζί μας.

Σήμερα το πρωί  οι οικείοι του κάλεσαν ασθενοφόρο όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του αλλά ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αμέσως στο Νοσηλευτικό ίδρυμα βρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες του όπου και έμαθαν τα δυσάρεστα νέα. Τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του Απόστολου Γκαραγκάνη θα αποκαλύψει η νεκροψία που θα γίνει τις επόμενες ώρες.

Ο Απόστολος ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής και έπαιξε  ποδόσφαιρο στο Μεγαλοχώρι, την Ελάτεια, την Χρυσαυγή, την Αγία Μονή, τον Ασκληπιό και την Δήμητρα/Απόλλων. Ως προπονητής ξεκίνησε με την ακαδημία του Ασκληπιού.

Στην Δήμητρα/Απόλλων έφτιασε μαζί με τον Νίκο Γιαγιάκο μία πρότυπη ακαδημία αναδεικνύοντας παίκτες που πήγαν σε μεγάλους συλλόγους. Τα καμπ που διοργάνωνε στην Μπαλκούρα προσέλκυαν κάθε Άνοιξη σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα και ήταν σημείο αναφοράς στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αφήνει πίσω του την σύζυγο του και δύο παιδιά. Ο γιος του μάλιστα είχε ακολουθήσει τα βήματα του και εργαζόταν στην Δήμητρα/Απόλλων μαζί του.

ΠΗΓΗ:www.trikalaola.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *