Σημαντικές αποφάσεις για το «αύριο» του ΠΑΣΟΚ, καλείται να πάρει την επόμενη κιόλας της μεγάλης του νίκης ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Οι πανηγυρισμοί για τη σαρωτική νίκη του έναντι του Γιώργου Παπανδρέου, κοπάζουν σιγά σιγά στο «στρατόπεδο» του Νίκου Ανδρουλάκη που καλείται πλέον να πάρει σοβαρές αποφάσεις για το «αύριο» του Κινήματος Αλλαγής.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έκτος κατά σειρά πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που αναλαμβάνει σήμερα καθήκοντα, δεν είναι βουλευτής, αλλά ευρωβουλευτής και έτσι δεν θα έχει δυνατότητα στο κύριο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης μέχρι τις επόμενες εκλογές.
Όπως είχε ξεκαθαρίσει από το debate, ο Νίκος Ανδρουλάκης, θέλει να έχει απόλυτο έλεγχο της εκπροσώπησης στην Κονοβουλευτική Ομάδα. Οι αλλαγές δεν αναμένονται πάντως… ριζικές καθώς οι κοινβουλευτικοί εκπρόσωποι Μιχάλης Κατρίνης και Κώστας Σκανδαλίδης παραμένουν στις θέσεις τους και είναι αυτοί που αναλαμβάνουν να μεταφέρουν τη γραμμή από τον νέο πρόεδρο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Η έκπληξη όμως αναμένεται στο γραφείο Τύπου του κόμματος και τη θέση του εκπροσώπου. Εκεί οι πληροφορίες , μιλούν για γυναίκα πρόσωπο – έκπληξη, το όνομα της οποίας δεν έχει μέχρι σήμερα ακουστεί.

ΠΗΓΗ:www.dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *