Το εκκλησιαστικό συμβούλιο και ο εφημέριος της Φαρκαδόνας π. Αθανάσιος προσκαλούν τους πιστούς της Φαρκαδόνας και των γύρο χωριών να προσέλθουν και να τιμήσουν την μνήμη του Αγίου.

Παραμονή και ανήμερα της εορτής της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Νικολάου θα τελεστούν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στη θέση Ρουμάνι όπου είναι κτισμένος ο Ναός.

Το φετινό πρόγραμμα έχει ως εξής: 

– Πέμπτη 19 Μαΐου και ώρα 18.30 πανηγυρικός εσπερινός στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, στη θέση Ρουμάνι.

– Παρασκευή 20 Μαΐου από 7.30 έως 10.15 Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια μεταφορά της Ιερής Εικόνας του Αγίου Νικολάου, συνοδεία καβαλάρηδων, από το εξωκλήσι στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Φαρκαδόνας.

– Παρασκευή 20 Μαΐου

μουσικοχορευτική βραδιά στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας, με τη συμμετοχή ορχήστρας και των χορευτικών τμημάτων του πολιτιστικού συλλόγου Πετρωτού «Άγιος Γεώργιος» και του συλλόγου γυναικών Φαρκαδόνας.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξει και αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή από το σύλλογο γυναικών Φαρκαδόνας. Ώρα έναρξης 21.00.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Φαρκαδόνας κ. Θάνος Κούτσικος καλεί τους κατοίκους της Φαρκαδόνας και τους συνδημότες να παραστούν στις εκδηλώσεις το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *