Στη σελίδα vouchers.gov.gr/tourism4all μπορείτε να δείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς που κέρδισαν ένα από τα 150αρια για διακοπές φέτος μέσα από το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους

Η κλήρωση έγινε την περασμένη Δευτέρα (25.07.2022) και πλέον στο vouchers.gov.gr/tourism4all ανέβηκε ο οριστικός πίνακας των δικαιούχων του voucher των 150 ευρώ. 

Δείτε εδώ τον οριστικό πίνακα με τους δικαιούχους

Όταν “πατήσετε” στην εφαρμογή και συνδεθείτε με τους κωδικούς του taxisnet, θα δείτε και την κατάσταση της αίτησής σας. 

Οι τυχεροί της κλήρωσης του «Τουρισμός για όλους» λαμβάνουν και e-mail για το πότε θα πάρουν τις άυλες κάρτες τους. 

Με το νέο «Τουρισμός για Όλους PASS» οι δικαιούχοι μπορούν να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Κάθε δικαιούχος μπορεί με το voucher των 150 ευρώ (ή 200 ευρώ για ΑμεΑ) να πάει σε ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλη τη χώρα. Η μεταφορά των χρημάτων στους παρόχους είναι άμεση. 

Υπενθυμίζεται ότι 1,2 εκατ. ήταν αιτήσεις που μπήκαν στο σύστημα, ενώ στα τέλη Σεπτεμβρίου θα υπάρξει και νέα κλήρωση, ώστε επιπλέον 200.000 πολίτες να λάβουν το voucher των 150 ευρώ, που σημειωτέον είναι εξαργυρώσιμο μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, ώστε υποστηριχθεί και η επιλογή διακοπών εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου.

ΠΗΓΗ:newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *