Νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Μαρτίου στους δικαιούχους  λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται πως κανονικά η καταβολή συντάξεων μηνός Μαρτίου έπρεπε να αρχίσει τη Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου ωστόσο λόγω αργίας αναμένεται να καταβληθούν από τις 22 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά:

  • Την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις των ταμείων  ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ .
  • Την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου θα δοθούν οι συντάξεις των ταμείων  του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου στους ασφαλισμένους των οποίων ο ΑΜΚΑ  λήγει σε 1,3,5,7,9.
  •  Και την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου θα λάβουν τις συντάξεις τους οι ασφαλισμένοι  του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 0,2,4,6,8,.

Για το θέμα των συντάξεων μηνός Μαρτίου αλλά και για το θέμα των αναδρομικών μίλησε σήμερα η δικηγόρος, Ματίνα Τριανταφύλλη στο Mega. «Οι συντάξεις μηνός Μαρτίου θα έχουν τα αναδρομικά της αύξησης του Ιανουαρίου τις οποίες έπρεπε οι πολίτες να τις πάρουν τον προηγούμενο μήνα, ωστόσο τελικά θα τις πάρουν τέλος Φεβρουαρίου. Άρα τέλος Φεβρουαρίου θα δουν διπλή αύξηση όσοι πήραν ήδη τις πρώτες αυξήσεις στις συντάξεις μηνός Φεβρουαρίου » τόνισε. 

Πηγή: enikonomia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *