Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα, όταν κατά τη διάρκεια μεταφοράς μαθητών με λεωφορείο, κάποιοι αναγκάστηκαν να κάτσουν στην αγκαλιά συμμαθητών τους γιατί δεν υπήρχε θέση.

Οι εικόνες μέσα στο λεωφορείο που μεταφέρει μαθητές του γυμνασίου Φαρκαδόνας Τρικάλων κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού περιπάτου, και εξασφάλισε το mega, προκαλούν σοκ.

Ένα κορίτσι έχει κάτσει κάτω και κρύβεται. Ο συμμαθητής της έχει βάλει το μπουφάν του επάνω της για να μην φαίνεται. Άλλα παιδιά κάθονται όπως να ‘ναι, άλλα είναι όρθια.

Όταν η αστυνομία σταμάτησε το λεωφορείο για έλεγχο, βρέθηκαν δύο υπεράριθμοι επιβάτες και αφαίρεσαν το δίπλωμα από τον οδηγό.

Τι είπε η διευθύντρια
Η διευθύντρια του σχολείου, μιλώντας στο mega, παραδέχεται ότι υπήρχαν δύο παιδιά υπεράριθμα, τα οποία έβαλε στο λεωφορείο για να συμμετέχουν στην εκδρομή στα Τρίκαλα, με τη σύμφωνη γνώμη, όπως λέει, του οδηγού επειδή… έκλαιγαν και τα λυπήθηκε.

«Στο γραφείο μου το πρωί, δύο παιδάκια ‘κυρία σας παρακαλώ, παρ’ τε μας κι εμάς’. Τελείωναν, Γ’ Γυμνασίου, έπαιρναν το απολυτήριο και το θεώρησα… να τα αφήσω πίσω… κάπως… καταλάβατε; ‘Κρίμα είναι’ λέω ‘κι αυτά, ας τα βάλω’. Λέω του οδηγού ‘να βάλω δύο παιδάκια που είναι παραπάνω; Πήρα και τον σταθμάρχη, μου λέει ‘βάλ’ τα, μήπως πού θα πάνε;’ λέει, ‘κοντά είναι’».

Γονείς όμως των μαθητών του γυμνασίου, ισχυρίζονται ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι κι ότι αυτά τα δύο παιδιά που βρέθηκαν υπεράριθμα δεν ήταν μαθητές του σχολείου, αλλά μεγαλύτερα και ότι η διευθύντρια χρησιμοποίησε το λεωφορείο της εκδρομής ως μεταφορικό μέσο για να επιστρέψει στο σπίτι της στα Τρίκαλα.

«Στην εκδρομή συμμετείχαν τα περισσότερα παιδιά του σχολείου. Τους συνόδεψαν οι περισσότεροι από τους καθηγητές και έφυγαν με δύο πούλμαν. Έφτασαν στα Τρίκαλα και εκεί κατέβηκε η διευθύντρια για να πάει στο σπίτι της. Εκεί μένει.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι υπόλοιποι για την επιστροφή, βρήκαν δύο μεγαλύτερα παιδιά που τώρα πάνε λύκειο, τα οποία ετοιμάζονταν να γυρίσουν στην Φαρκαδόνα με το ΚΤΕΛ και τους είπαν ότι μπορούν να επιστρέψουν με το λεωφορείο που μετέφερε τους μαθητές του γυμνασίου», λέει μητέρα μαθητή.

Η διευθύντρια επιμένει ωστόσο στην εκδοχή των μαθητών που δήλωσαν τελευταία στιγμή συμμετοχή στον περίπατο, στον οποίο όπως ισχυρίζεται, εκείνη δε συνόδευσε τους μαθητές.

Πήγαμε έναν περίπατο. Ήταν δυο παιδάκια, επειδή έκλαιγαν, να τα βάλω, να τα βάλω και μπήκαν δυο παιδάκια παραπάνω. Αυτό. Ούτε παιδάκια από άλλο σχολείο μπήκαν, δύο παιδάκια από το ίδιο το σχολείο μπήκαν. Γιατί τελευταία στιγμή φέρνουν τις δηλώσεις.
Εσείς ήσασταν μαζί ή ήταν και άλλοι καθηγητές;
Όχι, όχι, όχι. Δύο καθηγητές. Ασυνόδευτα θα ήταν;

https://www.megatv.com?p=1054697

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *