Η Ελένη Στεργίου – Μπότη ( η δική μας Ελένη), γνωστή σε όλους για την προσφορά της στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής και του τόπου που ζούμε, δίνει τη μεγάλη της δυναμική στο Δήμαρχο Σπύρο Αγναντή και ανεβάζει τα “κοντέρ”και τα “στάνταρ” στο συνδιασμό “Νέα πνοή”.

Προτάσσει την αγάπη της για τον τόπο, την ειλικρίνεια και το σεβασμό στους δημότες και στο Δήμο. Έχει αποδείξει πως αγωνίζεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου, και μάχεται για την αλήθεια ανεξαρτήτου κόστους. Μας απέδειξε ότι έμαθε να μη διστάζει να χτυπά το χέρι στο τραπέζι, τις στιγμές που αντιλαμβανόταν την αδικία, όταν παρατηρούσε ότι κάτι πάει στραβά και δεν συμφωνούσε με το γενικό συμφέρον των πολιτών και του τόπου.

Η ίδια αναφέρει:

“Με «όπλα» την αλήθεια είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για να προοδεύσει η περιοχή της Φαρκαδόνας, που εξαιτίας παθογενειών βρέθηκε αντιμέτωπη με πολλά προβλήματα. Αυτές τις παθογένειες θα αγωνιστούμε, να ξεπεραστούν.

Ζητώ την στήριξη σας και την εμπιστοσύνη σας απέναντι στο πρόσωπο μου για να πορευτούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια την νέα πενταετία.


Με εκτίμηση

Ελένη Στεργίου – Μπότη
Δημοτική Σύμβουλος

Αντιδήμαρχος Υγείας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *