Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες

Μετά από πολλά χρόνια στο επιχειρείν και με πολύτιμη προίκα την πείρα που απέκτησα από τον θώκο της αντιδημαρχίας καθαριότητας, ανακοινώνω ότι κατέρχομαι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Σπύρου Αγναντή Νέα Πνοή.

Με τον τωρινό Δήμαρχο, Σπύρο Αγναντή, μας συνδέει αξιόλογη κοινή πορεία στα δημοτικά δρώμενα, καθώς δουλέψαμε σκληρά και με επιμονή για να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες του Δήμου και γενικότερα την ποιότητα ζωής σε όλον τον Δήμο.

Στον συνδυασμό «Νέα Πνοή» επικρατεί η διαφάνεια και η εντιμότητα, οι ξεκάθαρες αρχές και η απουσία κομματικών φραγμών. Με γνώμονα τον διάλογο και την τεχνογνωσία, τη λογοδοσία και την πολύτιμη πείρα που απέκτησα, όντας ενεργός αντιδήμαρχος στον δύσβατο τομέα της καθαριότητας και της ποιότητας ζωής, ζητώ να με τιμήσετε ξανά με την ψήφο σας, για να συνεχίσω πιο αποτελεσματικά και άμεσα το έργο μου και το όραμα του ανανεωμένου μας συνδυασμού.

Φίλες και φίλοι, η αγάπη για τον τόπο μου και η ανάγκη να προχωρήσουμε μπροστά, χωρίς άλλα πισωγυρίσματα και αχρείαστη αρχομανία με κάνουν να ζητώ να μου εκχωρήσετε το δικαίωμα να σας εκπροσωπήσω και πάλι.  Οπλισμένος με ήθος και αξίες που ποτέ δεν εκποίησα, σας τονίζω τον αγώνα και τη δέσμευση όλων των συνυποψηφίων του συνδυασμού μας και εμού προσωπικά για ένα σχέδιο ανάπτυξης και μια συγκεκριμένη πλατφόρμα του Δήμου Φαρκαδόνας.

Είμαι πεπεισμένος ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας και μετά την επιτυχημένη πενταετία, τώρα πια με πείρα και γνώση θα οικοδομηθεί ένα βιώσιμο και πιο ευοίωνο μέλλον.

 Με φάρο τις αξίες αυτές ρίχνομαι κι εγώ στη μάχη.

 Να είστε σίγουροι ότι αν δεν πίστευα ότι ο Δήμος Φαρκαδόνας μπορεί να προοδεύσει δεν θα έμπαινα σε αυτή την διαδικασία.
Σε αυτή τη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!
Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *