Καλεσμένος στην εκπομπή «Όσο κρατάει ένας καφές», στο ράδιο ΖΥΓΟΣ FM100, του δημοσιογράφου Κώστα Αργυρούση και Γιώργο Παπαγεωργόπουλο, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπύρος Αγναντής.

Ο Σπύρος Αγναντής αρχικά μίλησε για την απόφαση του να διεκδικήσει το Δήμο Φαρκαδόνας για δεύτερη τετραετία και ανέφερε πως στην απόφασή του έπαιξε καθοριστικό ρόλο η αγάπη που καθημερινά εισπράττει από τους πολίτες όχι μόνο της Οιχαλίας αλλά και των υπόλοιπων χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας. Συνεχίζοντας αναφερόμενος, στην Οιχαλία, τόπο καταγωγής του, σημείωσε ότι ναι μεν θα υπάρξουν απώλειες, ωστόσο η «Οιχαλία είναι δεμένη», όπως είπε, «που θα τον στηρίξει και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για τον ίδιο».

Εξέφρασε το θυμό του για τις κατηγορίες που έχουν ειπωθεί από τους δημοτικούς συμβούλους Θανάση Μεριβάκη και Κώστα Κοκκινίδη περί εκβιασμών, αναφέροντας πως σαν άτομο δεν εκβίασε κανένα, κι όσοι συμμετέχουν στο συνδυασμό του, προσήλθαν μόνοι τους.

Ακόμη μίλησε για την αξιόλογη ομάδα με την οποία συνεργάστηκε στα χρόνια της θητείας του, αλλά και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και Έργων, Γιάννη Γεωργολόπουλο, θεωρώντας ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό, που βοήθησε το Δήμο και μπορεί να συνεχίσει να τον βοηθά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *